Poti ajunge celebru servind mushi si licheni

 
Tânărul bucătar danez Rene Redzepi al faimosul restaurant "Noma", a devenit sursă de inspirație pentru studioul de arta Golpeavisa, care a creat pentru numărul din august al revistei Clase Premier portretului lui din farfurii, pahare, tacâmuri și alte elemente de decor pentru mase festive.
 
Pentru crearea acestui incredibil portret 3D, le-a trebuit mult timp,  foarte multa inspirație și energie creatoare, precum și mici motivații delicioase. Privind așa rapid portretul, veți vedea o masa foarte frumos si original aranjata pentru un banchet. Dar dacă te îndepărtezi si te uiți dintr-un  anumit unghi, vei vedea portretul bucătarului danez Rene Redzepi si vei descoperi că părul  este făcut din tacâmuri de argint aranjate pe un șervet negru, un ochi  este, de fapt, un pahar de vin roșu, iar nasul pur si simplu o zonă goală de pe fața de masă.

Vă întrebați, de ce a câștigat această onoare? Faptul ca restaurantul cu specific scandinav, condus de Rene Redzepi a fost numit în 2010 "cel mai bun restaurant din lume", de prestigioasa revista britanică «Restaurant», în 2011, era cap de lista a celor 50 cele mai bune restaurante din întreaga lume, alcătuita din mai mult de 800 de experți, critici și bucătari, și în acest an Noma si-a păstrat titlul, fiind cele mai prestigios restaurant din Copenhaga.
 
 
Felurile de mâncare servite în acest restaurant, nu se gătesc nicăieri în altă parte.

 
Rețetele lui Rene Redzepi sunt considerate o interpretare modernă a bucătăriei clasice scandinave. Deci, doar aici vizitatorii se pot bucura de specialități, precum mușchi, licheni și măduva osoasă.

 
 
Sa aveti pofta de cultura!

Comentarii

  1. thanks ,
    visit my blogs plz
    http://free-world-photo.blogspot.com/
    http://enc-photos.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu